2010-11-08

Rollin' Hos mukana Tampere Vintagessa!Tampere Vintage on ohjelmallinen myyntitapahtuma, joka kerää vintageharrastajia yhteen ympäri Suomen, ja miksei vähän kauempaakin!! Myynnissä on vintageaarteita aina 1920 -luvulta 1980-luvun alkuun saakka. Tarjolla on myös vintagen vuosikymmenten estettiisyydestä ja muotoilusta ammentavaa uustuotantoa. Ohjelmassa on erilaisia vintagekulttuurimuotoja sekä elävää musiikkia eri vuosikymmeniltä.

Tampereen omat Horot ovat saaneet mahdollisuuden päästä esille Pakkahuoneella sunnuntaina 21.11. järjestettävässä tapahtumassa. Pelipaidat ja verkkosukat vilkkuu väkijoukon seassa, ja mahdollisesti derbytytön urasta, tuomaroinnista, tai esimerkiksi sponsoroinnista kiinnostuneet henkilöt voivat rohkeasti nykäistä hihasta ja tutustua lajiin ja tyttöihin. Myös välineistöä on nähtävillä, sillä onhan kyse välineurheilusta!

Tytöt ovat tavattavissa koko tapahtuman ajan, ja ensimmäisiin onkin mahdollisuus ottaa kontaktia jo heti narikassa, jonka jälkeen et voi välttyä törmäämästä heihin väenpaljoudessa. Jos kuitenkaan ei uskallus tulla juttelemaan asti riitä, on Horoista ja lajista mahdollisuus saada tietoa myös silloin, kun pyörät pyörähtävät pikaisesti lavalla!!

Omat ihanaiset fanituotteesi voit hankkia joukkueen omalta myyntipöydältä, josta löytyy varmasti jokaiselle juuri se omaan tyyliin sopiva tuote!!

Tampere Rollin' Hos-joukkue on saanut näkyvyyttä myös tapahtuman omalla blogisivulla, johon voit käydä tutustumassa osoitteessa http://www.tamperevintage.fi/blogi/2010/11/08/33 .

Tapahtuma avaa ovensa yleisölle klo 12, ja ostoshuumaa jatkuu aina klo 18 saakka!
Liput ennakkoon ovat 9€, ja ovelta 10€. Jos ostat lippusi vasta ovelta, varaahan mukaasi käteistä!! Ale 13-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi huoltajiensa seurassa.
Narikkamaksu on 2€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti