2011-11-07

LIHAKSIA JA LUOTEJA

Ei itketä lauantaina vaan nähdään Hervannassa - odotettu derbydebyytti Lihaksia ja luoteja tuo Tampere Rollin' Hosien vieraaksi Suomen roller derby maajoukkueen! Mixed scrimmage eli sekajoukkuein pelattava harjoituspeli on ensimmäinen yleisölle avoin derby-ottelu Tampereella. Legendaarista! Eeppistä! Kaunista! Moro!

Tapahtumaan ei myydä pääsylippuja vaan yleisöltä kerätään kolehti, joka lahjoitetaan Team Finlandille. Team Finland edustaa Suomea joulukuussa maailman ensimmäisissä roller derbyn MM-kisoissa Torontossa, Kanadassa. Paikanpäällä myydään myös Team Finlandin ja Tampere Rollin' Hosien herkullisia uudenkiiltäviä tuotteita. Käteistä mukaan!

Syleile sisäistä tamperelaistasi ja tule kannustamaan Lihasulan Marttoja ja Parasta A-ryhmää historiallisessa derby-ottelussa! Olet samalla mukana tukemassa Suomen maajoukkuetta!Lauantaina 12. marraskuuta Hervannan vapaa-aikakeskuksessa,
Lindforsinkatu 5

Jatkot Ravintola Kaijakassa kello 18.00 alkaen.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla ja osoitteesta info(a)tampererollerderby.com. Haastattelupyynnöt ja mediapassit: media(a)tampererollerderby.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti