2011-03-29

Pelaajaesittelyssä: Betty BooHoo #Lucky13Ensimmäisenä on kerrottava, että Betty on kävelevä Derby-opas, tai oikeastaa rullaileva sellainen. ;) Tää mimmi tietää oikeesti kaiken roller derbystä! Jos pitää kuvailla Bettyä kolmella sanalla, ne ovat: RÄVÄKKÄ, ÄÄNEKÄS ja MÄÄRÄTIETOINEN. Näiden ominaisuuksien myötä Bettystä tulee loistava pivotti, kun Betty sanoo mitä tehdään niin sillon myös tehdään.

Olen tullut siihen tulokseen, että Betty ei hikoile. Betty tulee aina treeneihin tukka nätisti laitettuna, ja rankan treenin jälkeen kun Betty ottaa kypärän pois päästä, niin se tukka on edelleen hyvin! miten se sen tekee?! :) 


-Nikki Von Hellhound-
Tarina Derbynimesi takana? Onko sellaista?
Betty Boop on minulle naisellisuuden symboli. Haluaisin olla übernaisellinen, edes joskus, joten oli luontevaa väännellä nimi Boopista. Ja BooHoo tuo mielestäni kivan asenteellisen aspektin nimeeni, senkin voi ymmärtää parilla eri tavalla. Up yours, miten kukin haluaa sen tulkita. =)
  

Mikä Derbyssä kiehtoo?
Vauhti, vaaralliset tilanteet. Adrenaliinisyöksy. Itsensä voittamisen fiilis.
 
Mikä pelipaikka on sinulle luontevin? Miksi?
Blockerina olo on ehkä se kaikista luontevin. Tai no, oman joukkueen kesken olen mieluiten Pivot, sillä on helpompi juonia ja mietiskellä pelin kulkua tuttujen pelaajien kanssa. Esimerkiksi Helsingissä pelatessani olen SURKEA Pivot, kun en tunne pelaajien vahvuuksia ja heikkouksia.
 
Urheilutaustasi ennen Derbyä?
Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta, jossa elettiin lentopallolle. Joten sitä on tullut tahkottua vuosi  jos toinenkin.

Onko sinulla "Derbyidolia", tai oletko esimerkiksi ihastunut derbytyyliin (onko jossain henkilössä potentiaalia Sinun Derbyvaimoksesi)?
 Noh, viime viikolla otin itseäni niskasta kiinni ja kävelin flunssassani OFF-skateharjoituksiin ihanan kukkapuskan kanssa ja kosaisin derbyihatustani. Minnie ja Betty vihitään derbyseremonioin tässä kevään aikana. <3
 
Mitkä ovat toiveesi TRH:n tulevaisuudesta?
Tällä hetkellä näyttää uhkaavasti siltä, että TRH tulee olemaan uskommattoman mahtava ja vahva joukkue!! Toiveena on tietysti päästä pian todellisen pelaamisen makuun, ja mahdollisimman moni luistelija Minimum-tasolle.
 
Any bruises?
Voih. Kyllä. Paljon. Mustelmien tasolla kuitenkin ollaan edelleen, onneksi. Helsingissä elämäni ensimmäisessä scrimmagessa suoritin mahtavan ilmalennon suoraan vasemmalle kankulle, enkä edes saanut mustelmaa....se ehkä hieman masensi. =D
 
Terveiset Derbystä kiinnostuneelle ja kenties joukkueeseen liittymisestä haaveilevalle...
Jos derbymaailma kiehtoo VÄHÄÄKÄÄN, suosittelen erittäin lämpimästi joukkueen toiminnan mukaan pomppaamista. Jokaiselle löytyy aivan varmasti se oma soppi meidän katraasta. Welcome!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti