2011-03-31


Tampere Rollin' Hos soluttautuu autoilevan ja pyöräilevän rokkikansan joukkoon levittämään Roller Derbyn pyhää sanaa Tampereen Messu- ja Urehilukeskukseen 16.-17.4. Pirkkahallin valtaa tuolloin International Hot Rod & Rock Show, ja HOrot ovat saaneet kunnian olla mukana tapahtumassa.

Tytöt voi bongata ihmisten seasta häiriköimästä (hyvällä tavalla), tai sitten HOrojen omalta kojulta, josta löytyy niin lisää tyttöjä (!) kuin fanituotteita ja muuta mukavaa. Kyseisenä viikonloppuna Horoilla alkaa "virallinen tuomareiden metsästyskausi", joten luisteluhaluisia, kiinnostuneita ehdokkaita bongaillaan sekä yleisön joukosta, että kojulle päätyneistä.. Jos tiedät jo messuille tullessasi olevasi kiinnostunut, ota suunta saman tien kohti HOrojen pöytää!!!!

Näyttely on avoinna lauantaina klo 10-18, ja sunnuntaina klo 11-17.

Lippujen hinnat ovat seuraavanlaiset: aikuiset 20 € (lauantai), aikuiset 18 € (sunnuntai), ryhmät 18 € (min. 20 henkeä), lapset 6 € (7-15 v), perhe 40 € (2 aik + 2 alle 15 v)

Pysäköinti on ilmainen.


Tervetuloa Horojenkin puolesta ja toivottavasti törmätään!!...........Horot lupaavat kuitenkin pysähtyä ennen kuin mitään vakavampaa ehtii sattua.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti